Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2016 14:58 - Casio часовници от онлайн магазин Alltime
Автор: alltime Категория: Бизнес   
Прочетен: 250 Коментари: 0 Гласове:
0



 Верига магазини Alltime е с основен предмет на дейност продажба и ремонт на часовници, сувенири, бижута, очила и аксесоари. Фирмата съществува на пазара от 1997г. и се е наложила в бранша с високо качество, развивайки пет магазина на територията на гр. Варна.
Верига Alltime разполага с експертен екип, който притежава необходимата квалификация и е на ваше разположение при избора на продукти, следгаранционното и сервизно обслужване, техническата информация и рекламации. Изграждайки дългогодишна партньорска мрежа, днес ние сме оторизиран представител на марките, които предлагаме. В нашия онлайн магазин alltime.bg ще откриете подходящия продукт лесно и удобно, с високо качество и гаранция, с възможност за следгаранционно обслужване. Alltime е оторизиран представител на часовници Casio от самото си създаване и всички часовници са оригинални, с гаранция и гарантиран произход. Като част от търговската мрежа на Casio, ние строго следваме техните принципите и предлагаме само оригинални модели на марката. Всички
часовници Casio
се доставят с две години гаранция и сертификат за автентичност, както и с опция преглед и тест преди плащане. Часовниците Casio винаги предоставят точна информация за времето навсякъде по света. Стремейки се към висока достъпност, компанията разделя часовниците си на няколко вдъхновяващи серии:
  • G-shock;
  • Baby-G;
  • Pro Trek;
  • Beside;
  • Sheen;
  • Edifice;
  • Wave Ceptor;
  • Casio Collection
Всяка серия е със специфични функции и визия. G-shock часовници са спортни противоударни модели със висока степен на водоустойчивост и разнообразни функции. Baby-G часовниците са дамски удароустойчиви модели с атрактивен дизайн. Pro Trek моделите са предназначени за хората, които обичат планината и къмпингите, предлагайки специфични функции за тези условия. Edifice серията предлага мъжки спортно-елегантни модели с хронограф. Sheen е специална серия за жени с елементи Swarowski и изящен дизайн. Beside часовниците са стилни модели за мъже, които искат да изглеждат делово. Casio Collection серията предлага часовници за ежедневието за всички възрасти. Моделите притежават богата функционалност, която предоставя на потребителите разнообразие от полезни данни в различни области. При закупуване на часовник от нашият онлайн магазин, ние предлагаме безплатно скъсяване по ваш размер. Също така при нас можете да поръчате и резервни части за вашият часовник Casio, както и батерии. Като важен аксесоар, ние разбираме стойността на един часовник и предлагаме ремонт на всички видове модели.



Гласувай:
0




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alltime
Категория: Бизнес
Прочетен: 3728
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930